TRAŽI SVOG JENSA 56-godišnjakinja ustrajna da nađe muškarca s kojim je bila prije 30 godina

Žena (56) iz Sjeverne Rajne-Vestfalije već mjesecima s čežnjom čeka poziv svoje ljubavi iz djetinjstva s kojim je bila prije više od tri desetljeća. Ali Jens, kako se zove taj muškarac, do sada se nije javio, javlja Fenix.

Kako pišu njemački mediji, 56-godišnjakinja jednom mjesečno odlazi u Hannover gdje njezina ljubav navodno živi i ostavlja poruke na listovima papira koje lijepi po stablima, panoima, na lampione koje ostavlja u središtu grada. Na jednoj poruci mu je napisala “Volim te. S.”.

“Molim te nazovi me ponovno!!! Razgovarajmo, pa će se sve razjasniti, ove se riječi trenutačno mogu pročitati na lampionima u središtu Hannovera”.

Na taj način žena koja se na poruke potpisuje samo s inicijalom S. pokušava doći do “svog” Jensa s kojim je bila zajedno prije više 30 godina. Međutim, kraj njihove veze prije 36 godina je bio toliko nesretan da sad s njim želi razgovarati.

“Nakon prve potrage krajem kolovoza javili su se mnogi muškarci po imenu Jens, ali nisu bili moj Jens. No, jednog dana me je nazvao jedan muškarac. Pitala sam ga odakle se poznajemo, a on je prekinuo poziv”, kaže S. u razgovoru za RTL.

Žena je gotovo sigurna kako je to bio njezin Jens. No, ne može mu uzvratiti poziv jer je nazvao sa skrivenog broja.

“Ne mogu odustati od portage”, rekla je S., koja jednom mjesečno odlazi u Hannover i nada se da će slučajno sresti Jensa. Jednom je, vjeruje, prošao pred nje na biciklu.

Još jedno putovanje u Hannover planira za kraj studenog, možda tad bude imala više sreće pa nađe svog Jensa.

NAJNOVIJE