Tužiteljstvo otkrilo identitet ubijene žene u Tuzli

AutorFena

Postupajući tužitelj Tužiteljstva Tuzlanske županije i istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP-a TŽ obavljaju sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja činjeničnog stanja u vezi sa pronalaskom beživotnog tijela Selme Baluković (48) u obiteljskoj kući u prigradskom tuzlanskom naselju Lipnica.

Preminula žena je imala ozlijede na vratu i ubodnu ranu u predjelu grudnog koša. Danas će biti obavljena obdukcija tijela kako bi se utvrdili točni uzroci smrti.

U kući je je pronađen i njen muž, pedesetogodišnji mađarski državljanin, koji je također ozlijeđen, sa ubodnim ozlijedama u predjelu abdomena. On je podvrgnut operativnom zahvatu u UKC –u Tuzla i trenutno se nalazi na odjeljenju intenzivne njege.

Jučer je obavljen uviđaj na mjestu događaja i izuzeti su svi potrebni tragovi biološkog porijekla, kao i predmeti koji su od značaj za utvrđivanje činjenica koje se vezuju za ubojstvo.

Obavit će se sva potrebna vještačenja, a izdata je i naredba za tjelesni pregled mađarskog državljana. Također, istražitelji obavljaju saslušanja određenih osoba koji bi mogle imati saznanja o događajima koji su prethodili ubojstvu žene.

Više informacija ćemo biti u mogućnosti priopćiti nakon obavljanja potrebnih vještačenja i istražnih radnji.

AutorFena

NAJNOVIJE