U tijeku je drama u Francuskoj: Nogometaš prvoligaša prijeti skokom s poznatog vijadukta

Nogometaš OGC Nice, nalazi se na Magnan vijaduktu, gdje prijeti samoubojstvom.

Iz Francuske dolaze dramatične vijesti vezane uz nogometaša OGC Nice. Prema informacijama koje su prenijeli mediji, nogometaš se nalazi na najvišem mostu u Francuskoj, odnosno Magnan vijaduktu, najvišem mostu A8 ceste koja vodi prema Italiji, gdje prijeti samoubojstvom, piše Gol.hr.

Njegovo ime prvobitno nije otkriveno, ali uskoro su se pojavile neslužbene informacije da je u pitanju Alexis Beka Beka, 22-godišnji defenzivni vezni francuskog prvoligaša. Iako to još uvijek nije službeno potvrđeno, čini se da su informacije točne.

On se nalazi na otprilike sto metara visine, a prema dostupnim fotografija, izgledao kao da prešao ogradu i sjedi na rubu.

Prekid s djevojkom razlog pokušaja samoubojstva
Get Football News France donosi posljednje informacije, prema kojima je razlog ovako drastičnog ponašanja, prekid veze s djevojkom.

Klupski psiholog već je poslan na mjesto događaja, gdje bi mu trebao pokušati pomoći, a neki suigrači, uključujući najveću zvijezdu kluba, Khéphrena Thurama, pokušavaju stupiti u kontakt s djevojkom i dovesti je na lice mjesta.

Pratit ćemo situaciju i prenijeti više informacija čim budu dostupne.

NAJNOVIJE