Urađena igrališta dječjih vrtića u Tomislavgradu i Šujici

Na dječjim igralištima u Tomislavgradu i Šujici u srijedu su postavljene nove sprave, koje će udovoljiti potrebama najmlađih za sigurnom igrom i veselim druženjem.

Igrališta i postavljanje sprava je urađeno u okviru Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2023. godinu gdje su, između ostalog, osigurana  sredstva za Dječji vrtić Grozdić Kutjevo i JU Dječji vrtić Tomislavgrad za provedbu projekta ”Igrom do dječjeg osmjeha” u iznosu od 28. 380 eura, od čega su za JU Dječji vrtić Tomislavgrad doznačena novčana sredstva u iznosu od 15. 000 eura, piše Fena.

Nakon što su prethodno izvedeni pripremni radovi, dječja igrališta su upotpunjena toboganom, ljuljačkama, penjačicama te malim drvenim kućicama.

Dječji vrtić Tomislavgrad je u cilju unaprjeđenja uvjeta za boravak i aktivnosti djece na otvorenom kroz ovaj projekt prijavio uređenje i opremanje dječjeg igrališta u JU Dječji vrtić Tomislavgrad te u područnom objektu u Šujici, a kako bi se isti na uspješan način realizirao osigurali su i vlastita sredstva u iznosu od 10.000 KM, objavila je Općina Tomislavgrad.

NAJNOVIJE