UŽAS U NJEMAČKOJ Žena ubijena zbog fotografije na facebooku

Tijelo 63-godišnje Sylvie G. pronađeno je 24. lipnja u njezinom automobilu parkiranom u industrijskoj zoni u Sinsheimu u njemačkoj Saveznoj zemlji Baden-Württemberg.

– Istrage posebnog povjerenstva “Hecke” trenutačno su usmjerene na rekonstrukciju događaja u četvrtak, 23. lipnja, priopćila je policija.

Prema informacijama koje je objavio “Bild am Sonntag”, policija istražuje Facebook grupu erotskog sadržaja. Njemački RTL piše kako je Sylvia G. tri mjeseca bila članica grupe “Volimo erotiku, jer erotika ne poznaje godine”. Administrator te grupe je RTL-ovoj novinarki je objasnio kao su članovi grupe, a pogotovo oni mlađi, u grupi objavljivali fotografije na kojima su oskudno odjeveni.

Navodno je 64-godišnjakinja u toj Facebook grupi objavila fotografiju na kojoj se nalazi u donjem rublju.

– Za to je dobila mnogo pozitivnih komentara od starijih muškaraca. No, jedan korisnik nije lijepo reagirao na sliku. Kritizirao je Sylviu jer je udana žena a na internetu objavljuje fotografije na kojima je oskudno odjevena. Nakon toga je 64-godišnjakinja kontaktirala administratoricu grupe i rekla da se osjeća uznemiravano od strane korisnika. Potom je on uklonjen iz grupe, rekao je administrator Facebook grupe.

Policija još ne zna gdje je točno ubijena žrtva

No, i nakon što je korisnik uklonjen iz te Facebook grupe, nastavio je uznemiravati 64-godišnjakinju. – Navodno je Sylviji nastavio slati privatne poruke i nakon što je izbačen iz grupe, rekao je administrator grupe u intervjuu za RTL, prenosi Fenix.

Policija se još nije javno očitovala o eventualnim tragovima u ovom slučaju. Međutim, istražitelji vjeruju da je 64-godišnjakinja ubijena. No, još je uvijek misterij gdje se ubojstvo dogodilo. Policija u priopćenju nije jasno precizirala gdje su smrtonosne ozljede nanesene žrtvi.

NAJNOVIJE