VREMEŠNI GRADONAČELNIK (68) zbog afere s mladom članicom svog tima odstupio s dužnosti

Gradonačelnik Toronta John Tory u petak je iznenadno odstupio s dužnosti, nedugo nakon što su novine izvijestile da je imao aferu s mnogo mlađom članicom svog tima.

Tory (68) je priznao vezu u priopćenju kojim je objavio svoj odlazak, kazavši da je ona trajala do ove godine i da je zaposlenica napustila gradsku vijećnicu, javlja Hina.

Tory nije identificirao tu osobu, no kanadski medij Toronto Star, pozivajući se na neimenovane izvore, tvrdi da je riječ o 31-godišnjoj savjetnici.

“Duboko mi je žao i bez zadrške se ispričavam ljudima u Torontu i svima onima koji su povrijeđeni mojim postupcima”, priopćio je Tory.

“Najviše od svega, ispričavam se svojoj supruzi Barb i obitelji koju sam iznevjerio više nego ikog drugog”, dodao je.

Tory, čelnik Progresivno-konzervativne stranke Ontarija koja pripada desnom centru, naglasio je da je veza započela tijekom pandemije covida-19 te da je okončana ranije ove godine.

“Duboko žalim što sam morao napustiti posao koji volim u gradu koji volim još više. Vjerujem, u svom srcu, da je najbolje u potpunosti se posvetiti poslu koji je također potreban za popravak onih najvažnijih odnosa – obiteljskih”, zaključio je Tory u priopćenju.

NAJNOVIJE