Zaštitari swingerskog kluba pretukli sina poznatog odvjetnika, usput mu ukrali i Rolex

Zaštitari swingerskog kluba Anakonda u Rovinju su 2. rujna oko 1:30 brutalno napali 30-godišnjeg muškarca i ukrali mu Rolex vrijedan 15 tisuća eura i drugi skupocjeni nakit.

Muškarac je pretrpio teške ozljede tijekom napada, tvrdeći da mu je jedan od napadača čak fotografirao osobnu iskaznicu kako bi ga zastrašio i spriječio da prijavi incident policiji.

Prema informacijama iz policije, zaštitari su optuženi za različita kaznena djela, uključujući razbojništvo, teške tjelesne ozljede i prijetnje. Među osumnjičenima su 56-godišnjak, 45-godišnjak, 44-godišnjak, 40-godišnjakinja, 38-godišnjak, dvojica 36-godišnjaka i 23-godišnjak.

Među osumnjičenima se nalazi i 40-godišnjakinja, koja je vlasnica samog swingerskog kluba. Dvojicu od njih terete i za pokušaj teške tjelesne ozljede, a jednog i za pokušaj prisile prema službenoj osobi.

Sve osumnjičene osobe uhićene su istog dana, a tijekom policijske intervencije 44-godišnjak je pokušao izvući pištolj iz svojeg pojasa, ali su ga policajci spriječili i primijenili sredstva prisile.

Županijsko državno odvjetništvo u Puli je izdalo rješenje koje detaljno opisuje događaj, a koje je potpisao zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Puli, Vlado Šćur.

U obrazloženju se opisuje kako je jedan od zaštitara prvo udario 30-godišnjaka šakom u zatiljak, što je rezultiralo njegovim padom na pod. Nakon toga, svi osumnjičeni su se zajedno nasrnuli na njega, rukama i nogama kako bi ga brutalno udarali po glavi i tijelu. To je rezultiralo teškim tjelesnim ozljedama, uključujući serijsku frakturu rebara, kontuzijskim žarištem na jetri te otkinutim zubima.

NAJNOVIJE