ŽIVOTNA DRAMA Supruga pobjednika ‘Supertalenta’ 2022. otkriva šokantnu priču o lažima sotone!

Na društvenim mrežama je prati više od 80 tisuća ljudi, a poznata je kao Mrs. Moncina – Monika Žilavi. Osim što je stekla popularnost kao supruga Magic Leona, pobjednika prošlogodišnjeg hrvatskog Supertalenta, Mrs. Moncina je podijelila svoju vjeru i ispričala o izazovima koje je prošla, posebno ističući veliku borbu sotone za njezin život i brak.

Monika je za portal Vjera.hr podijelila svoje svjedočanstvo koje vas neće ostaviti ravnodušnim. U njemu progovara o životu prije obraćenja koji je kako kaže bio pusto tumaranje i spoticanje na svoje propuste i grijehe, te o teškoj duševnoj boli koju je prolazila. Također, progovorila je i o ljepoti života s Bogom.

Monika je ispričala što ju je dovelo do obraćenja, te kaže kako su ona i njen muž Leon morali “odraditi” zaručnički tečaj, jer su zbog tradicije htjeli imati vjenčanje u Crkvi.

“Odgađali smo do tog puta kada smo ga morali odraditi! Mislili smo da mi sve znamo i da smo najpametniji i nije nam bilo jasno što bi sad tu nama svećenik mogao reći, a da mi ne znamo, ipak živimo zajedno, to je samo papir, kaže Monika i dodaje kako je bilo njihovo mišljenje do kraja prvog sata zaručničkog tečaja, a kada su svi parovi pozvani da se uhvate za ruke i mole, gledajući jedno drugo u oči, njima je to bilo izrazito smiješno.

“U trenutku kada se davala Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu, jedna od djevojaka iz prvih redova je „izreagirala“.

Mi pojma nismo imali što se događa, samo znam da je bilo zastrašujuće, da takav strah nisam osjetila nikada i da je isti taj osjećaj obuzeo sve prisutne i prostor u kojem se nalazimo. Sada je kristalno jasno što se dogodilo, no tada znajući da imam svoje grijehe koje samo ja znam, znajući da sam duboko u Yogi i koje kakvim vođenim meditacijama, vorteksima, pomislila sam da sam ja sljedeća i da je to što je bilo u njoj prešlo na mene. Nakon tečaja išli smo kod našeg svećenika da mi objasni da me blagoslovi, kako bi se smirila. Odjednom vjerujem u svećenike i njihovu ulogu u vjeri! Do tada sam slušala one loše medije koji žele ocrniti Crkvu na sve moguće načine”, priča nam Monika i dodaje kako je to razdoblje bilo jako intenzivno i puno ljubavi, te su osjećali promjenu u sebi, no nedugo nakon toga izgubili su dvije bliske osobe  unutar dva dana i tu su opet spoznali jakost duhovnog svijeta. Nakon čega je krenulo njihovo istinsko obraćenje i sve što obraćenje donosi.

“Nakon smrti dvije drage osobe. Krenule su intenzivnije noćne more sa kojima sam se ionako borila, krenula je anksioznost, i odbojnost prema Crkvi, u intenzivnoj količini dok je moj Leon s druge strane dao zavjet za nas dvoje, da ćemo ići na misu svaku nedjelju, za spasenje dragih nam, preminulih osoba. Kako su nedjelje dolazile ja sam postajala sve više anksioznija i sve veću odbojnost sam imala prema svećenicima i ispovijedi, što ću ja nekom svećeniku govoriti, kad Bog pozna svaki moj grijeh. Događale su mi se strašne stvari tokom noći, po pitanju snova i sve je postajalo ekstremnije. Svaka misa i nakon mise ja bi bila još gore. Primala sam pričest bez prave ispovijedi samim time upadala u još veći grijeh”, govori Monika.

“Krenulo je ne spavanje, gubljenje apetita, povraćanje nakon svakog zalogaja, crne misli, no pokušavam i dalje to zatrpati kao i sve do sada negdje u sebi. Ne uspijeva mi, nego postaje sve gore. Vraća mi se u glavu svaki grijeh, od svoje najranije životne dobi do tog dana u kojem se nalazim. Svakim danom je sve gore. Dolazim do ruba pucanja kada se otvaram Leonu i iznosim mu sve što mi se motalo po glavi. Što intenzivno utječe na naš odnos i brak u kojem smo tek 2 mjeseca”.

Kroz razgovore sa svećenicima i ispovijedi, Monika je pronašla olakšanje te tvrdi da je na Malu Gospu doživjela konačno oslobođenje, sada su oboje ispunjeni sretni i božijom ljubavi.

NAJNOVIJE