ZUBARI KUPILI FERRARI, brod i umjetnine vrijedne milijune, a onda procurile grozote koje su radili

Stomatolog iz Marseillea Lionel Geudj osuđen je na osam godina zatvora zbog sakaćenja oko 400 pacijenata u radničkim četvrtima grada, dok je njegov otac Jean-Claude koji mu je pomagao dobio pet godina. Iako se čini kao da su dobili tešku kaznu, sud je zapravo bio blag jer je državni odvjetnik tražio maksimalnu kaznu od deset godina.

43-godišnji Lionel Guedj proglašen je krivim jer je uništio oko 3900 zdravih zuba stotinama pacijenata, da bi zatim ugradio skupe mostove, bez ikakve druge motivacije osim da poveća svoj promet. U pet godina postao je najplaćeniji stomatolog u Francuskoj: vozio je Ferrari, zarađivao između 65.000 i 80.000 eura mjesečno i imao akumuliranu imovinu od 13 milijuna eura, prenosi Le Monde.

Što se događa u Iranu? “Samo ta jedna stvar koju on vikne efikasnija je od razorne snage Amerike i velikih svjetskih sila”
Njegov otac, dentalni kirurg, bio je krivično gonjen jer je pomogao u prijevari sinu pružajući usluge nakon njegovih zahvata. Glavni državni odvjetnik predstavio ga je kao starog lisca koji služi mladog vuka.

Nakon presude, dvojcu će biti oduzete nekretnine, vozila, brod, bankovni računi i umjetnička djela u vrijednosti od nešto više od 2,2 milijuna eura.

NAJNOVIJE